Det blir en crosstrainer till kontoret!

För över 2 år sedan skrev jag om att eventuellt köpa en trampmaskin till jobbet.

Det har tyvärr inte hänt så mycket sedan dess, dvs. jag har inte köpt någon!

Precis som jag skrev då var anledningen att jobb på kontoret kan vara väldigt monotont och otillfredsställande för människokroppen. Ingenting har ju ändrats på den punkten, heller.

Crosstrainer – det ultimata träningsredskapet?

Jag har dock sedan dess fått upp ögonen för träningsmaskinerna som kallas för ”crosstrainers”. De är helt enkelt mycket bättre än en trampmaskin i min mening (och många andras).

Jag har ett ganska stort kontor och i ena hörnet har jag förberett en plats för maskinen. Jag har köpt en speciell sorts matta för träningsmaskiner, det är såklart väldigt viktigt eftersom golvet annars kan slitas extremt mycket.

Modellen jag köpt heter Abilica Premium RC och jag hoppas få hem den idag! Annars så blir det väl nästa år 😉

Livet i övrigt

Som ni säkert märkt så uppdaterar jag inte här så ofta… Men livet rullar på som vanligt. Jag spenderar mycket tid på jobbet, speciellt nu i juletider. Jag ska som ni förstår försöka komma igång mer med träning och även hälsosamt liv i allmänhet snart.

Jag har även tagit upp mitt pokerspelande igen. Jag var en av dom som spelade mycket under pokerns guldår runt 2007-2010 nånting. Jag vann även ganska mycket, men hade några dåliga månader i slutet kombinerat med att vi fick barn. Så jag lade det på hyllan helt. Men nu har jag börjat spela lite på svenska spel igen. Det är inte i närheten lika bra som förut, men ändå ganska mycket fisk :)) Jag har även börjat spåna lite på en Vegas-resa 2020! Den som lever får se 😉

Poker i Las vegas 2020?

Nu ska jag susa in till kontoret och se om crosstrainern kommit idag!

Ha det bra så hörs vi!