Info Design hälsar dig Välkommen!

Info Design är mitt nya projekt där jag arbetar med digitala tjänster.

Vem är jag?

Mitt namn är Göran och jag har lång erfarenhet av att jobba med digitala medier och produkter. Jag har tidigare jobbat för olika företag, dels som anställd men även som konsult. Nu testar jag lyckan på egen hand. Jag har redan en gedigen kundbas men skapar denna enkla hemsida för att nu ut med mitt namn på internet. Syns man inte på internet så finns man inte!

Namnet InfoDesign kommer av att jag jobbar på två fronter, dels information men även design.

”Info”

seo

Detta är då en förkortning av information. Jag kan hjälpa företag, föreningar och privatpersoner att synas mer på internet. Jag jobbar aktivt med sociala medier och sökmotorer. Med hjälp av SEO kan jag få eran hemsida högre upp i Googles resultat.

Jag har även stor erfarenhet inom vanlig media såsom pressreleaser och liknande. Inget uppdrag är för stort eller svårt för mig.

Design

Jag har jobbat med grafiska mjukvaruprogram i över 20 år. Främst jobbar jag i Adobe Photoshop, men jag kan även anpassa mig efter dina behov. Jag gör allt ifrån enkla logotyper till avancerad webbdesign.

Design och speciellt logotyper är extremt viktigt i det långa loppet. Vill ni bygga ert varumärke på bästa sätt är det bara dumt att jobba med omoderna bilder och designer. Låt mig hjälpa er att bli riktigt snygga!

Gratis offert

För att komma i kontakt med mig kan ni få en gratis offert här. Jag har stor erfarenhet av marknadsföring online och kan anpassa mig efter era behov.